Shoot magazine

Sitter och drar till mig sjukt mycket med inspiration! Åh vill att nästa nummer ska komma nu... :))


skivstång

Jag är hemkommen från ett skivstångspass med Sara! Är helt slut
Nu sitter jag här och äter kvälls mat och kollar på familjen annorlunda.
pusshej

Hihihuhu

Mysiga morgonbilder..
Barney ser väldigt arg ut på sista bilden...
O jag är inte morgonsnygg precis, men what to do?


Jag svävar

Johna berättade förut att den har kommit i bättre kvalle nu..
Jag har redan gråtit. John sitter jämte, Barney ligger här jämte.. Nu mår jag bra hörni..


Hamra

Barney har fått springa lös ute i hamra.. Nu är han tröttis :) jag med..


Jason Segel

Jag bara ääälskar Jason Segel. Eller jag älskar marshall! Jag tröttnar seriöst aldrig på "how I met your mother". Jag småler och småflinar lätt till dom flesta humorfilmerna och serier som jag tycker är bra, men med denna serie asgarvar jag åt nästan varje episode(va heter det på svenska? blackout). Det är exakt min humor, speciellt allt Marshall gör och säger. Jason Segel gör det på ett speciellt sätt med tycker jag.
Verkligen en inspiritaionskälla. Han har ju världens mysigaste personlighet engligt mig(Marshall alltså, känner inte Jason så bra). Åh, kunde faktikst inte beskriva tillräckligt nu kände jag.

TheKärvMovie!

En minifilm från i sommras när vi var i stugan :)

Skönt!

Jag, barre, Sara och Nelly har gott långpromenad nu på morgonen. Är helt slut. Så himla trevligt att träffa saris.. Barre va så envis sista biten hem så var så himla irriterad..då såklart halkade jag till och skrapade fingrarna mot en vägg.. Men nu är vi sams :) o jag måste få i mig lite frukost också.. Då blir jag ännu bättre mamma.


En favvisgrej.

Kärv, du ville ju att jag skulle skriva om blandannat mina favvisprodukter inom smink o så :)
Den här är absolut en av mina favoriter :) it's awesome likz! Underbart läppstift/glans/balsam (vet inte riktigt) som jag vill äta upp.


BAJS

Haha, vad roliga ni är Lovisa, Kärv och Cornelia. Jag ska försöka fixa detta nu. Ni ville läsa mycket om vad jag gör, bilder på Barre, människor som inpirerar mig osv. Kul :)

Jag börjar med att svara på Cornelias frågor.

Vad har du för framtidsplaner? vad vill du jobba med och var vill du bo osv??

Kan ta den här frågan i ett eget inlägg någon dag :)

Vad säger du om att fika med mig snart? vi säger att vi ska ses men sedan blir det ju aldrig av... så jag frågar offentligt: är du sugen på en date snart? :D
Jag är sugen på en date snart! Jag väntar ivrigt på pyjamaspartyt :)


bli tjock och aldrig kunna banta eller gå flintis hela livet?

Haha, jag skulle faktikst välja flintis. Så himla jobbigt att vara tjock och inte kunde röra sig normalt eller kunna andas friskt.. Så sjukt ohälsosamt också, så det betyder att jag skulle dö tidigare. O det känns jag inte för. Jag känner mig väldigt osmidig och orörlig nu redan :P Jag tycker att det kan vara fint att vara flintis. Jag kan ju ha en liten fiv huvudbonad på mig och göra grymma sminkingar istället. Hår är jättefint tycker jag, men flintisar är också fina tycker jag :)

bo i en skruttig etta i typ Storebro eller Frödinge eller bo i en öde stuga med utedass uppe i jukkasjärvi?
Skulle bo i Vimmerbys förort ;) Jätte jobbigt och springa på utedass!

aldrig mer kunna se någon twilightfilm eller bajsa med öppen dörr, jämt, överallt?
HAHAHA, bra fråga där... Men jag bajsar inte så ofta överallt, bajsar förmesta dels hemma och då är det ju chill om dörren är öppen då liksom ;) o egentligen, vad skulle det göra om jag bajsade överallt, jämt, o med öppen dörr? Alla har ju avföring som man måste klutta ut liksom. Lustigt hur skämmit det är egentligen med BAJS!! Vilka log när ni läste ordet BAJS? Tur hörni att jag fortfarande kan se twilight!

Lukta sunkigt jämt, typ sovsvett som man luktar när man har feber och sånt ök, eller ha läckage i underlivet så du alltid måste använda trosskydd/binda?
herregud läckage i underlivet lätt!!! sunklukt är bland de värsta jag vet.




Mamma 49 år

Här i familjen Nilsson/berg håller vi på o gör smörgåstårta..


idag är det text i blögga.

Heej hopp.

Efter ett givande samtal med kärv igår så kom hon fram till att jag borde ha mer text här på blögga ;)
Hon vill liksom veta vad jag gör och så. Så nu ska jag berätta vad jag gör.
Just nu har jag precis ätit klart min frukost(kärvs frukost) som består av kesella med funlight och ett speciellt bröd som jag inte vet vad det heter :) Det var gott. Innan det gick jag en liten morgonpromme med Barre.
Jag har liksom inte hunnit med så mycket denna onsdag än.. MEN snart ska jag träna, sen ska jag åka en sväng och senare ikväll ska jag till Mamma och Pappa och äta smörgåstårta, eftersom mamma fyller år :).. Så ser min dag ut idag kärv.. och alla ni andra :)

Sen tänkte jag att ni kan ju faktikst få skriva vad ni vill veta o läsa om :)
Jag vet/tror att Lovisa och Kärv kommer kommentera, så vad vill ni läsa? ;)



Ni kanske vill veta hur jag ser ut när jag är riktigt avslappnad i ansiktet?

såhär ser jag ut då.


Glömde ju...

Glömde skriva att jag pratar med kärv i telen.. Pratar jämt i hörsnäckorna numera, smidigt liksom ;)


Yoga

Har ätit precis nu efter yogan.. Det var helt underbart. Kändes som 60 min var 10 min. Så har även bokat in mig på nästa tisdag :)) kulis..


ny header

hjälp, kolla min nya header.. vad stor den är. Så stor vill jag verkligen inte ha den. Men nu är en ny header fixad iaf. Får ta itu med resten någon annan dag. Nu ska jag gå långpromme med Barrman. ♥

🐶

Barney är nyduschad och fräsch denna tisdag 😊

 


Jag är hyseriskt kär i hela twilightsagan

Jag måste berätta om en hysterisk grej som inträffade igår efter jag hade jobbat. Jag slutade 24.00, var hemma 00.10. Jag fick skjuts hem av securitas(!) Jag bor seriöst knappt 100 meter från jobbet, men jag slapp gå den sträckan iaf..skönt liksom. Jag sprang till toan, tog bort sminket med tvål(!), petade fingret i min natkräm och smörjde in på en sekund. Jag hade alltså riktigt bråttom till något, för så gör jag aldrig annars.

Ni undrar säkert vad jag hade bråttom till? Jag hade bråttom till Breaking dawn part 1. Jag fick höra att jag kunde se den i bra kvalité på en hemsida. Hysteriskt satte jag mig vid datan och insåg snart att jag måste vara medlem för att kunna se filmen. Det var grats i fem dagar, men ändå skulle jag skriva in mitt kortnummer. Någonstanns i mitt huvud kände jag att jag absolut inte skulle skriva in mitt kortnummer. MEN jag gjorde det ändå. Herregud. Jag gjorde det iaf, men ändå kunde jag fan inte se bajsskiten. Jag blev så arg att klumpen i halsen kom fram. Jag ropade på stackars trötta johna att han skulle komma och hjälpa mig. John sa; Du har inte skrivit in kontoupgifter o så va? Jag skämdes och sa; joo. Johna vart jätte irriterad och berättade konekvenserna för detta. Han berättade att pengar kommer börjas dra sen ändå. O så var det... Men vi lyckades tabort sidan, men det kostade pengar att tabort den. HAHA alltså? 

Mycket onödig information, men det jag vill säga med detta är att jag måste lugna ner mig... Jag brydde mig inte om något sålänge jag fick se filmen liksom?
Förra veckan har jag kollat alla twilightfilmer några gånger om. O självklart ville jag kolla breaking dawn med.. När jag är lite deppig kollar jag alltid film...så hoppas det var mer känslor inblandade som förklarar varför jag blev så hysterisk.. ja hörni, what to do, what to do....

då var jag allt tokig i mössan.


Fisar

Vi kollar på Disneyklipp i äter makaroner.. Bästa monstern..


hello hello

Godmorgon!
Barre har fått sin morgonrunda, så nu ska vi äta lite frulle. Ska nog se någon twilightfilm idag också.. hihi det va länge sen nu faktiskt.. ;)
have a nice day :)

I get a good feeling

Det kommer bli en bra dag idag känner jag.. Jag ska storstäda, tvätta och gå en prommis. Inget annat planerat. Skönt!

Igår va tanken att gå på yoga, det var tyvärr fullbokat så jag och Elly har bokat in oss nästa vecka.. :) har höga förväntningar på det.. Känns som det kommer bli jätte kul.. Hihi

O kolla här kärv, jag ler.. Visst blev du mycket gladare nu? 😃


Målartime

Hjälp.. Tycker inte om när duken är såhär vit.. Nu jäklar :)

 


klapp

Hej vänner.
Jag bara slappar och slappar. Det har varit en sjukt deprimerad dag idag faktikst. Iaf delar av dagen. Hoppas på en bättre dag imorgon.. Det ska jag se till..! Planeringen imorgon är att ta en långpromme med Barre. Det är så kul när vi kan öka på lite nu när han är lite äldre. Min lilla Barreman...:) Ska även träna med Maria på förmiddagen. Sen har jag hela dagen till att måla.. Harmoniskt och galet spännande. Provar ju en helt ny grej nästan. Ska försöka lägga upp lite emellanåt för skojs skull.
Vad hände med mitt fotande? Har inte hållt i min kamera på jag vet inte hur länge. Jag som skulle köpa ny kamera och grejer.. Inspiration behöver jag..
Ha en bra helg nu.
Kärlek och allt såntdär ♥
den här bilden kommer jag använda lite till tavlan.
Vill inte ha ett självporträtt av mig själv på väggen, men tavlan ska ändå vara jag på ett sätt. inte jag synligt för er, men för mig :)
Jag är så dålig på rubriker, så nu frågade jag johna det första ordet han tänkte på... :)

hallå varför blir det inga mellanrum???? lustigt

Jag tycker om godis

En liten morgonpromenad har jag och barre gått. Nu är jag barnis till världens bästa tjej! ❤

Idag ska jag även beställa träningskort... Sköj o Spännande 😉

Jag frågade tindra vad jag skulle ha för rubrik. Haha sötis


Home

Kolla vilken kille jag umgås med!
O hur underbart är inte biggest looser?

Godnatt alla vänner.
Kärlek ❤


Snart hemma.

Jag sitter nu i Linköping o väntar på att få åka hem.. Läser lite för att tiden ska gå snabbare.. Jag bläddrar tillbaka till denna sida ganska ofta.. Bara ryser 😊


Hår!

Det är nästan precis såhär jag vill att mitt hår ska se ut.. Detta hår är säkert fixat, men grr vad snyggt! Dock vill jag att mina lockar ska va lite större..

Går det permanenta håret såhär?


Det kommer bli en bra dag!

Jag har det bra här i stockholmo.
Igår träffade jag Amanda, såg hennes lya och hade en jätte mysig dag! Jag köpte även lite paint. Jag åkte aldrig i lördags till biltema då jag visst jobbade istället. ☺

Jag och kärv har precis haft långfrukost. Anna åkte till skolan tidigt.. Det är så underbart att bo med en hudterapeut och en pt! Ni som känner mig vet att jag svävar på moln när det gäller hudprodukter och allt som har med det att göra 😉Anna har undervisat lite för mig, så vi ska till hennes skola och shoppa lite imorgon 😃iiiih! Kärv tar med mig och tränar idag! Det ska bli skit kul! Världens inspo får man av kärvelikäärv!

Nu ska jag, kärv, Justin o meija ta en promenad! Solen lyser på Lidingö!

Ha en fin dag ☺


Välbehövliga dagar väntar

Jag är påväg till Stockholm. Påväg till min älskade kärv o min älskade mandy. Det ska bli riktigt sköj och behövligt.! Känns lite som gamla tider det här med tågstyret. Nu sitter jag på tåget från linket till Sthlm, så nu kan jag slappna av lite mer 😊

O jag har på mig min ROSA zipperall och en RÖD jacka över, herregud jag skäms.. Matchar till mina rosa kinder..

Vet inte hur jag ska klara mig utan barreman dom här dagarna. Usch, har inte sovit utan han en natt tror jag..

Nu ska jag läsa vidare på twilight.


bra låt = hellre cover

Rihannas "we found love" är en bra låt enligt mig. Men när en låt "bara" är bra och inte asaballa bra, så tycker jag oftast olika covers är bättre, som denna! Iaf sånna här typ av covers. Jätte fin.

Ett av mina mål 2012.

Ett av mina mål 2012 är att lägga ner tid på målning och skapa eget. Jag ger upp så lätt och har inte blivit 100 % nöjd med dom tavlorna jag har gjort. Jag har dock bara gjort klart två tavlor och gett mig in på 10 men gett upp. Men jag har tusen ideér i huvudet. Jag har en tavla i huvudet där jag inspireras av gynning och kandee som är mina favvisar. Blandat med dom två ska jag försöka få ner egna känslor på duka ;)
Jag har en så snygg bild i huvudet och ska inte ge upp nu! roligt va?
Imorgon ska jag åka till biltema och köpa favvisfärger.. åhhh biltema är inte öppet idag va?
Nu ska jag gå in i det här och lägga ifrån penslen när jag är 100 % nöjd!


Favoriterna!


:)

Jag och barre gick ut vid niotiden. Vi gick och la oss igen och nu bara myser vi jag, barre o twilight :)


Hundträff

Barreman & jusse! Meija är också här :)

 


det har bara hänt 2 saker 2011?

Skulle också vilja göra en sån här årssumé, men jag kommer faktikst inte ihåg.
Jag kommer ihåg att jag tog studenten och att jag köpte Barney.
sen är det fan blankt. Vill någon tillägga något som jag absolut inte kan ha glömt bort?
Imorgon är min uppgift att komma ihåg. Så kanske det kan komma upp något här imorgon :)
mål har jag gjort för 2012 iaf :)