haha?

duscha länge, åka till jöbbet..... hade viljat mysa med syskonen, lärs, tindra o jossan framför bingolotto..  MEN jag jobbar istället! toppentjej.


Pressure pushing down on me


helt plötsligt kollade jag åt det hållet



det påminner mig och något fint. något som berör skönt. något som jag inte kan sätta ord på.


..



känns lite bättre i själen med cash





Det är så enkelt så det blir svårt på ngt vis..


I've been searching for some fire to let me be all I can be...

-

Well,It ain't no use to sit and wonder why, babe, If you don't know by know




OLLE!!!!


GOKART!






SNYGG!















black and white is my favorite pizza... ellys ocksåå


måndag

tjo. Johna ligger och sover... o jag sov nyss.. utbrända paret typ.. så jag är väldigt rastlös, så har sittit o fixat lite i den ruliga blogg. hihihahhehe.. vill inte ha de så stort, orkar inte o fattar inte så det får va såhär nu... ett tag till, tlls johna somnar på soffan nästa gång..

tänkte faktiskt vecka honom nu för snart är de paradise va?

ville bara säga hej!

obsession UF med färg. Nu är den klar.


it's saturday, i love you like gold.

God morgon världen, se va som står på.. Jag vaknade ganska skapligt idag faktikst. Men det va nu som först jag åt frulle. Virrade runt på ica  för o få en parkering, men kände mig verkligen bara ivägen så brummade iväg till statte i stället.. o handlade frallor alltså..så nu sitter jag här mätt och glad.
Idag tänkte faktikst jag beställa en iphone.. men i färgen vitt finns inte hemma.  Mammi o pappi kom hem igår o hade köpt varsin telefon o pappa hade tatuerat sig o allt.. hände?? så då iaf vart jag också sugen... så när den vita kommer in ska jag beställa en :) kuuuuuuuuuul.

Igår var de häng hos kärv. Lagade väldigt väldigt god mat och satt mest o diskuterade.. johnny o emily va ju där..
nu ska jag hitta på ngt annat...


älskar vi dej eller älskar vi dej? bara välja tindra...


There were days when the sun was so cruel


sens i fredags;




Fy Tindra!

Har fått lite gjort denna tråkiga söndag ändå. Jag och syster har städat sens tolv till fyra ungefär, o nu precis blev jag klar med en grej till skolan. bra där! Jag är också barnis till Tindra nu.. Den lilla fisen går runt och bär runt på allt men lägger tillbaka allt på samma ställe som hon tog de. Väluppfostrad tjejja. haha. Fast för fem min sen var hon inte så väluppfostrad, vi vart lite osams för hon försökte bita mig tio gånger. Och hon skrattade(!!) när jag sa till henne. Hon försökte bara bita mig igen. Va gör moster för fel ? haha


I fredags var jag och elly på ferre hos bror, sen vidare till harran då. O jag har verkligen inte varit ute på länge, tror de märktes. schlänger ut lite bilder schen ;)