skype snart!

jag väntar på att få skypa med amanda... barney låg bra där tyckte han.. kan jag förstå att han gör med den fläskpatten.. bra vinkel :)

recept

Här Linnea har du receptet på hamburgaren! Det va verkligen gott :)
http://lottakruse.blogspot.com/2011/07/hamburgare-med-tva-lyxiga-saser.html

bra par

roliga o så också...

tindra nova berg


tweetelitweet

nu har jaag twitter.. FredrikaNilsson heter jag där. Nu vet ni det med ;) kul ju

Hamburgeonsdag

Jag har kommit på att vi ska ha hamburgeonsdag. Varje lilllördag ska vi äta hamburgare i denna lilla familj. gott ju? Igår lagade jag och elly detta. Det va faktikst så sjukt jäkla gott. Två lyxiga såser varav i en sås det va parmesanost i. det va så jäkla gott! o hemmagjorda pömme till det då! Vi började laga kl halv nio så det blev väldigt sen middag för mig elly o johna :) haha
Nästa onsdag är det johnas tur! ;)

svar till emma

emma
vilken mac har du, och varför köpte du just den? Jag funderar på att köpa en, men det finns ju så många, förstår inte riktigt skillnaden mellan alla :)
Haaaaj emma. du visade ingen mail elr bloggadress, så jag tänkte jag svarar här så du verkligen ser att jag svarat :)
Jag har Macbook Pro 13"skärm. När jag bodde i sthlm träffade jag jojo som hade en mac. Jag vart helt förälskad, faktikst både till utseendet och hur den fungerar. Den är enkel och smidig. Håller med dig, håller inte koll på alla alls. Känns som det finns hur många som helst. Mac pro"13 är hyffsat ny så som jag fattat det som. Den är tunn och perfekt i storleken. Det finns macbook air också som också är nytt tror jag. Ännu tunnare än pro. Air kanske har funnits länge, men nu har det iaf kommit ut väldigt tunna macbooks air. hur snyggt som helst :)
Helt ärligt så läste jag inte på så mycket. Johns brysch emil har också en sånhär och han pratade bara gött om den, så jag tänkte vell att jag kör på den också ;) Jag tycker ju även om att fota och det sägs att det ska vara en bra fotodata med redigering och blabla. Jag är verkligen ingen datotexpert, men det sägs ju att man kan få en lika bra data som inte är mac för nästan halva priset... vet inte alls :P men jag gillar min mac as hell :)
o här kan du läsa ocksp :) http://store.apple.com/se/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?afid=p219%7CGOSE&cid=AOS-EMEA-KWG-GO_SE_Laptop-SE
fråga mer om du kände att du inte fick tillräckligt med svar :)

Barney har fått två nya kömpisar!

idag har barney fått två nya vänner; millemill och chanell! Lillkillen är helt slut efter denna dag.
Påtal om dogs så måste ju vi gratta en från släkten idag också! Justin fyller 4 år idag! Grattis Justin ♥

skeppohoj här var det skoj

Så, jag visar en i färg med :) älskar denna! Det är INTE lätt med motljusbilder alltså, men det tar sig :)
Nu ska jag även att kl är lite för sent för det laga lite mat till mig o johna. Vi har suttit framför varsin datan nu ett jäkla bra tag så nu är det dags att va lite sociala mot varandra tycker ju jaag dååå. Vi ska äta hasselbackspotatis, pepparbiff och bea..mmmmh så gott tänker jag. hehehe

kollar på tv o såå


favoriter från dagens fotografering


Amanda & Wendela

Har fotat dessa snygga tjejer idag. Visar mer bilder ikväll :)

Ska snart iväg o fota med amanda o wendela...

Ska snart iväg o fota med amanda o wendela. Spännande...:)


Barney & Sparky

tjo bloggään :) Idag är lilla sparky här på besök (barneys brysch). Dom har lekt konstant från sju tills nu...dom leker fortfarande fast i slowmotion. Barney brukar sova vid denna tid så jag vet en som kommer sova gott i natt! skönt!
Ska försöka ta en liten bild på dom två rackarna lite senare.
pusspuss

sötisar

Idag när jag jobbade kom larsa med ett kort på Tindra. Moster fick en tår i ögat. Första dagiskortet med kammat hår o allt!
Senare när jag kom hem från jobbet hade min älskade barney fått hem sin kofta! Nu kommer han va varm på våra smårunder :)

denna tisdag

Igår fick jag lyckorys efter att pratat med kärv.. Känner att jag har lite planer ändå..

Barney fryser

min lilla kille fryser nått så dant när vi är ute på våra små runder. Så jag har faktikst betällt detta till han nu, en liten jacka och kofta. Minsta strl på bägge två ;) Såklart blev det mattes favvofärg :)

krya på mig

Barney tuggar ben förfullt och jag sitter här o njuter av min mac. Lär mig lite hur den funkar o så ;) . Nu väntar vi in johna för lite myskväll. Jag har verkligen åkt på en värsting förkylning. Så in under täcket och en bra mövie. åh, låtsassjuk är mycket mysigare.... ;) för sånna tider var skolan bra.. Nehajaha, ha en jättewowlig kväll så hörs vi! puss

jag ♥ min mac


Här sitter jag och barney och bloggar från min nya mac! hihi

kärv, gissa vad som har hääänt???


jag har blivit med mac!!!

Jag känner lite skamm att man kan bli såhär lycklig över ting...

Hej jag heter barney och jag har varit ens...

100media_imag215 (MMS)

Hej jag heter barney och jag har varit ensam 50 min. Nu är jag helt ängslig och är fastklistrad på mamma. Livet är jobbigt.


nuja

Godmorgooooon. Fick sova till åtta istället för sju idag. Det gjorde mycket faktikst ;)synn att man missar voican bara. Jag har träningskläderna på och ska snart gå/jogga 3,6 med mamma och pappa. Vi får se vad min kropp pallar. Den är ju inte i dens bästa tid så att säga. hehe

Ha en nice dag.

Har varit en tung dag idag. Tur att man ha...

100media_imag215 (MMS)

Har varit en tung dag idag. Tur att man har fantastiska människor och djur omkring sig :)


Favoritbild


Denna bild på lilla fisen är verkligen en av mina favoritbilder på henne! Är lite Tindrasjuk idag ♥

Stugan & Objektiv



Har haft en lovely helg i stugan. Fotot, gått promenad med Barney. Han gick lös och tog tillochmed ett litet dopp (halkade/hoppade i) i havet. Han tyckte det va roligt som tur va. Hoppas han blir en liten badhund :) Elly, Adam, jag & johna har ätit gott och skrattat. Lyckad helg alltså ♥


Är så sugen på att köpa lite olika objektiv. Synn bara att dom kostar lika mycket som en kamera själv. Har tröttnat på det det enkla jag har och vill utvecklas så mycket mer. Har ett på g som jag förmodligen kommer köpa. men that's not enough for fredrikah....;)