Gott nytt fina vänner!!


Älsklingsungen

Den här tjejen ger världens bästa energi!


Fredag

Hamburgaren från bryggan är i magen och jag däckar närsomhelst...
Och imorgon är det nyår, hände med detta år? Bara flög förbi. Men det har varit ett grymt år.. Barney kom till mitt liv 28 aug 2011!


Ny tele!

Nu har jag ny tele, känns lite roligt :) så nu kan jag blogga hejvilt ;) kuuuwl...


Barney!

När jag kom hem så var tacos framdukat. Så himla gott. Samtidigt hade john nästan kollat klart på en film som heter "red dog". Handlar om en hund vars husse dör osv. Jag satte mig precis ner när det sorgliga slutet var. Jag behövde inte se mycket för att tårarna bara skulle rinna. Jag gråter ofta till filmer, men när det handlar om djur så gråter jag varenda gång. Det får mig att tänka på min hund. Jag vet inte vad jag skulle göra utan min Barney!
Han är det bästa jag har ♥
Det fick mig även att tänka på min älskade Ida..
så saknad ♥

rockabilly kväll!

jag hade verkligen sjukt kul igår med underbara vänner!
blev dock ingen efterfest som jag lova. jävla mig..
mitt bankkort är borta..

kiss o så

Mamma&pappa har äntligen kommit hem från thaiet.. har saknat dom så mycket. vi har suttit hos dom och ätit pommes med korv o vitlökssmör som förr i tiden. O jag har äntligen kommit hem till min kärlek(nu är han på julbord dock) och mina grejer.. Barreman sover som en stock just nu och verkar också vara glad över att va hemma..
Jag har röjjt och bara strosat runt... kände mig allmänt harmonisk..tills jag höll på o bädda nytt.. går o hämtar en grej, går tillbaka, ser kiss i sängen... fyfan barret, ibland är du inte så söt.
här ligger han, helt omedveten....
o dom är cambilderna alltså.. får bli bättre med min kamera.
men trots kisseriet är jag tillbaka på det harmoniska..

gör det bara!

Jag är så sjukt stolt över min kusin som är personligtränare. Hon är verkligen grym på det hon gör.
Om ni vill ha lite mer motivation med er träning eller bli puschad till träning eller bara läsa allmänt, så tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg. Ställ även ngr frågor ni undrar vettja :)
nathalielennartson.blogspot.com
pysspyss

godmorgon

..måste jag vell säga. Hundarna lät mig sova till tio idag.. Barre är det no probs för, men mammas o pappas dogs har lite andra rutiner. Börjar faktikst längta hem till johnnyboy o stugan o mina grejer..o mamma och pappa längtar jag också efter. Ni som inte vet vad som pågår så är det så att mamaopapa är i thailand i två veckor o jag är barnvakt till deras hundar o bor hos dom.. :) bara en vecka kvar tills dom kommer hem..
Nu vid ett ska jag iväg o jobba två timmar. sen ska jag bara va. Pötta kommer till mig ikväll o bara myser. sthlmsbruttan is home..

trött och negativ

jaha, såhär ligger det till
•jag är sjukt sugen på vindruver
•har ingen rolig film att titta på (känner mig för patetisk när jag kollar twilight hela tiden, dessutom är det sorgligt att det bara är film)
•har duschat, men känner mig ändå inte fräsch
•har tagit multivitamin men är inte pigg eller frisk för de
ja, så ligger det till.
låt inte min negga energi smitta. måste bara sova och äta.