tjollahopp

Oj, här blir det inga barn gjorda...rolig blogg!

Jag styr och ställer med annat just nu. Vädret är ju så härligt som alla vet så man är ute o bara njuter varje dag. Skolan ligger tyvärr åt sidan och det verkar som den alltid kommer göra de. Ne, ska försöka ta tag i skiten, ngn dag!

Rensade lite bland alla mina skor idag. Tror jag kommer sälja av ganska många av mina älsklingar. Använder ju knappt hälften. Känns lite onödigt då ju..
Lägger ut bilder här ngn dag o ser om ngn e sugen :)

puss o hej leverpastej

våren är så jääääkla underbar!

Fotouppgift - jag och...


Tack Wendela! ♥

5. Vad är kärlek?

Kärlek är allt.


4. Det här åt jag idag

Inte idag, men i förrgår åt jag detta:

3. Mina föräldrar

Mina föräldrar och min familj är det bästa jag vet.

Mamma Katarina är världens underbaraste mamma. Hon jobbar inom handikappsomsorgen, är mamma till mig, mina syskon janet och anton. Hon är den där i familjen som man alltid skrattar åt fast man inte menar ngt illa. Hon är som jag - hon pratar innan hon tänker, pratar bak-och-framlänges och är ser allmänt förvirrad ut när hon pratar ibland. Det kan ge ett litet blåst intryck. Men hon är den smartaste jag vet och hon vet så mycket om livet och mig mer än vad man tror. Hon stöttar alltid och låter alltid mig gå min egna väg. Bästaste mamma.

Pappa Bosse är världens mysigaste pappa. Han är anledningen till min musiksmak. Jag är uppvuxen med små mysiga hemmakvällar när mamma står och lagar mat, det luktar vitlök i hela huset, ljus tända över allt och så sitter resten av familjen o sjunger med till när pappa spelar gitarr. Det händer ofta än idag. Sånna kvällar är det bästa jag vet. Nu avslutar vi dom med plump med Larsa och Tindra, som också är familj för mig :)
Det bästa med min pappa är att han är den mest ärligaste och snällaste människan på jorden. Med det menar jag inte att han aldrig kan bli arg eller att han aldrig säger vad han tycker. Tvärtom, han är väldigt bestämd och envis och det älskar jag. Ibland lite för envis då han ska klara allt själv. Han dömmer ingen och lyssnar på allas tankar och funderingar.

Då kan jag dra en liten radda om Nilsson-Berg familjen. Varför vi heter så..
Janet och Anton misste sin pappa när dom var väldigt små. När mamma träffade min pappa Bosse så blev han en pappa för dom. Dom har levt med honom över 20 år och kallar honom för pappa än idag och det har aldrig kännts som vi är "halvsyskon" eller ngt annat. Jag har levt med dom i 19 år och jag har aldrig kännt att vi inte är samma blod. Vi är samma och  vi är inte "halvsykskon"!

Det är därför vi heter Nilsson-Berg ifall ngn har undrat :)

Oj det är så mycket känslor och tankar sammanfattade i vanliga ord. Fattas så mycket ord som beskriver känslor. Skulle kunna beskriva mammi och pappi en miljard gånger så mer.

Här är dom! Världens bästa som jag älskar!

Caj Karlsson – Som att sluta med napp
Caj Karlsson – Du får avfärda mig som tokig
Caj Karlsson – En sång för livet
Thåström – Men bara om min älskade väntar

2. Min första kärlek

Nu när man kollar tillbaka är det mest komiskt, men kär var jag o det är vell det som är det viktigaste? :)


Just prayin' to a god that I don't believe in


Det va roligt att va mörk i början.....


men nu måste det ske en ändring!