Obsession UF

Nu börjar vårat lilla uf komma igång. Vi ska sälja handtillverkade smycken och nu är det inte långt kvar tills försäljningen kommer igång! Våran skissade logga ser iaf ut såhär: 



-


elly.devote.se

och förresten så har min bästaste vän elly skaffat en blögg..  elly.devote.se   kul haaaaah??


så ligger det till.

heeeeeej hemskt mycket hej! jag har jobbat ikväll och känner mig inte alls trött så därför ligger jag här och  underhåller mig med ngt....självklart datan såklart. Har en film i bakis så det inte ska bli så tyst.. är alldeles för sällskapssjuk för de.
Imorgon tänker jag inte försova mig till halv ett! Efter mitt jobb i helgen då jag jobbade 12 timmar en dag var jag väldigt väldigt trött tydligen.. Vaknade till när johna gick till jobbet ( detta hände alltså i måndags) o ställde om klockan o allt. O helt plötsligt vaknar jag halv ett. Okej o försova sig en timma, max två. utbränd.

Men jaha, ska väl gosa ner mig ännu mer under mina två täcken o koncentrera mig på denna mööviiiiiiiiiiiiiiiie. hahahahhahahahahahahahhaha

myskväll hos kärv..




Kärv hade det verkligen mysigt i sin lägenhet.. Va där igår och pratade, pratade och pratade och åt, ungsfalukorv och potatismos. Bra gjoooooort kääärv!

Ikväll jobbar jag, imorgon jobbar jag (24tim) på söndag jobbar jag. Väldigt mycket.
Och nu ska jag klicka vidare i photoshop, haha.. helt plötsligt blir man bra på kort! haha

beauty


oh yes you are




heeeje

Hej det är Amanda! Jag kikade in här på Freddies bloggis. Ville bara säga att hon är en underbar vän och jag är glad att jag har henne! Hejdå :)

ska bli mörk hoho

Som jag sa i sommras att jag vill färga mörkt till hösten sitter kvar i mina tankar.. Så nu har jag bestämt mig på riktigt iaf. O det blir mörkt.. Brukar inte vara såhär fjantig med förändringar..men detta känns lite för jag har haft blondt i 1000 år nu. men är så jäkla jäkla trött på de så nu måste de ju hända något :)

denna färg ungefära......


barnis..

Härligt med studiedag idag! Jag är lite barnis medans sis får saker gjort i stallet. O just nu ligger lilla fisen och sover. Tror hon behövde de, verkade som allt va jobbigt i hennes lilla liv. O jag sitter här o är faktikst lite rastlös. Skulle behöva en promme men först ska jag till tandläkaren när janet har kommit hem och det får jag absolut inte inte inte glömma. Har glömt det två gånger nu och det får inte hända igen, isf kommer jag byta tandläkare, haha.

joho nehe joho... om man skulle sätta sig o kolla ogifta par på teven som går nu tror ja.. DET är humor! haha pusshaaj

trött

Är helt slut idag. Vaknade hur jäkla trött som helst, minns knappt att jag gick till duschen, sov typ när jag duscha.. inte okej. o grejen är att jag fortfarande nästan är lika trött... o jag ska jobba ikväll! piggnar nog till.

Igår bjöd kärv o emil på lite kärvtacos. väldigt gott och väldigt mysigt. Va länge sen man träffa den där kärv!

så kan det va.. Om jag skulle lägga mig i soffan o gosa med hundarna.. o ÄTA. det är säkert mat jag behöver i magen.. hoppas.. pusshej


denna söndag

Idag har jag minsann röstat. Blir lite arg på mig själv att jag inte är ett dugg insatt. tråkigt. Men röstat har jag iaf gjort på det som kändes bäst.

Elly är påväg hit då vi ska pyssla lite med vårat UF.. ska faktikst bli skit kul. Vi har små roliga ideér :)

O det va bara det jag skulle säga.. föttfärsås o pagetti ska jag äta nu :) hejs



vad ska jag göra nu? va ska vi göra nu? va ska jag göra nu? va gör jag nu?

Godagens. Kom precis till johna, men de gullet låg o sov så nu blev jag rastlös direkt. Janet är o kollar träning ute i frödinge så kanske åker dit.. om jag orkar.. lat..? bekväm..? är nog lite av bådeoch.. inte bra egenskaper..! stannar visst hemma..

Idag gick jag upp halv sex, eller aa snooza till sex och sen for jag iväg till matti. Vi håller nämnligen på med en grej i skolan som går ut på att fota porträtt av varandra. Jag bestämmer hur jag ska fota pötta och tvårtom. O man har inte så värst mycket att säga till om. O där ska man hänga på hela media-väggen.. kuuul.. Vi for iaf vidare, till brånhult där någonstanns där vi tog bilder.. vart nöjd med ngr,  men får se vad jag känner sen. brukar ju ändra mig.. blir inte förvånad..

så jag är vell också ganska trött, har vatt på kick-off och grejer idag med uf blablabla... men om jag går o lägger mig kommer jag inte kunna somna ikväll.. och det kan ju inte bli mer synd om mig då........

bilder på pött kommer ganska så snart minsann.. :) hoho

I am the master of my fate, the captain of my soul


Hon ska vinna allt!!!


the sweetest












beneath the stars came fallin' on our heads, but they´re just old light.









and he kissed me till the morning light...

the girl that I adore.