nemän...

Nu har jah haft så gott som en vacka ledigt ifrån jöbb, men imorgon börjar jag igen.. dock bra ngr dagar, sen är worket slut för mig. Skönt med lite sommarlov också! Efter den veckan eller veckan efter de ska jag till Jojo, som jag längtat! En hel vecka med världens underbaraste.. Känns inte riktigt sant för o låta über djup. Gick in på hennes blogg förrut  och läste hennes texter, hon är sjuk på att skriva och en så jäkla speciell person, en person med så mycket speciella och fina tankar som inte många har.. saknar henne så mycket bara..



I'll see you soon then ;)

what a day

Ojoj vilken dag! Min bästaste älskaste favorit unge Tindra Nova Berg fyllde i torsdags ett år och idag hade vi kalas för henne. Super mysigt har det varit, vi har ätit god sallad, janets bästa tårta och skrattat!







O min bil vart klar idag! soo happy :D för er som inte vet har jag vart med om en liten krock. haha, lite komiskt såhär efteråt, men inte då ;)hade vatt i liseberg hela dagen, gick kanon upp och allting sånt, kom hem och släppte av elly hos adam o skulle till johna. inte alls många hundra meter kvar(!!) satt och smsade så glatt och helt plötsligt far en krockkudde fram, fattade ingenting. hela biljäklen vart hur sne som helst. 3 delar hade behövts bytas ut som jag inte hade haft johna och ludde. Så otroligt gulliga! körde alltså i en lyckstople.. körde ungefär i 45 så det blev ingen superkrock, men det kändes.. haha ja, blir ett och annat skämt ojmde varje dag här hemma! hoho


min älskade lilla bil! haha

nu ska jag mysa med min family! hejs


idag fyller min favorit år! 1 år!



neeejh sägher jah!