The fire's here to stay


verkligen...

hejsvejs. Ska åka ner till statte och göra klart min utbildning... sen har jag inget alls planerat... o tänker inte planera något heller.. 

pusshej!


jag ska stå naken framför sanningen...

har hittat den!!



Jag vill bara vara, utan att förklara...

Jag och elly åkte till karlstad igår och kollade winnerbäck... Orkade inte köra hem, så vi tog in på hotell.. Har varit så otroligt mysiga dagar.. du är värd all kärlek jag kan ge, finaste du!






städning på g...

Klockan är sju och jag är uppe! Morgon tjejja där.. ne har verkligen tvingat mit upp nu när johna åkte till jobbet.. Mina föräldrar kommer hem i eftermiddag en sväng så måste städa upp här och ha mig :) Sen vid 12-1 tiden åker jag och Elly till karlstad. Winnerbäck är det som gäller och en liten roadtrip på de. Vilken mysig dag!

Bäst och sätta igång.. Igår när vi såg all disk så sa jag att jag fixar de imorgon... skulle jag inte ha sagt..

pusshejsålänge...

nyss var man där och nu är man här.. en helt ny värld..

igår var jag o elly på harran.. det va bara förferren som va rolig.. va bara vi två på den..
Har precis sett filmen remember me. Mycket mycket bra film..! väldigt!


jag på våran förferre.... :)

o elllyyy :)






















Har inget och säga... finns inget att säga, jag vet inte hur det känns, jag kan sätta mig in i det 1 % och bara det gör så jävla ont. finns inga ord alls. ord är bara ord.

skoja

skoja, va visst en man.... elly hälsar. hon va också med om allt deta.

skoja

skoja, va visst en man.... elly hälsar. hon va också med om allt deta.

japp

killen med kofoten va visst en tjej.....så jag inte säger ngt fel...

så det kan bli...

Godmorgon! Känner mig inte redo och börja gå upp tidigt varje morgon nu om en vecka.. Känner mig inte utvilad ett skit och jag längtar inte skit. Ska inte ens bli skönt att komma in i vardagen. Jag tycker verkligen inte om skolan.. haha. Sista året nu och det ska bli såååå jäkla jäkla skönt alltså. oojaaaaaaaj.

Igår var jag och fröken Gudjonsdottir i linköping och myste, vi skulle inte handla...sa vi.. vi är inte bra för varandra! Blev lite smått och gått o äntligen köpte jag min favve parre.. freeescht, riktigt!
Senare kör vi hem så glatt och stannar till på statoil. Då kommer det in en man som säger att det är en kille som springer runt med kofot bland våra kärror och slår på dom. Ngr av vagnarna hade han också slått upp låset på. Sen var det ngr killar som sprang efter han? Vi fattade inegenting. obehagligt var det iaf.. En kund kom in ngr minuter senare och sa att han hade stått på södravivägen och siktat på bilarna med pistol?. Vi ringde polisen o allt! Stackars erika som jobbade själv, så vi stannade kvar med henne en stund. :) ahh gud så det kan bli..

Nu ska jag va barnis åt Tindra! Hon är för go. pussohejlever...

I feel happy, oh so happy and complete



nya pokerface (Y)

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh gud va skönt!Nu har jag städat upp i köket. Och aa det behöbds verkligen.. fyfan va äcklig jag har varit. tänker inte låt det gå så långt igen ;) Nu är det iaf freeescht.

Lagade middag till johna idag. Känner mig som en hemmafru som städar och lagar mat till sin man som kommer hem på lunch. typ så är de! snäll ju?

pokerface börjar tyna bort i mitt huvud o det känns faktikst inte bra. sens första gången jag hörde den har jag alltid fått samma ryckningar i kroppen.. men jag har en ny pokerface.. kommer inte tröttna på ngr år.. lovar...


har visst en till.. som alla andra.. jag hjärta denna låt... på riktigt.. eller hur kärv?

och så var det de här med kärlek, finns inget större.

Min syster och Larsa ska gifta sig, och jag kan nog inte förklara hur varm i kroppen jag blir. Jag kan inte förklara med ord. Jag älskar dom så mycket och jag är så himla glad för deras skull. Det är så mycket ord, men dom är så sanna. Vet inte annars hur man ska beskriva. Om man kunde visa sina känslor på ngt annat sätt en ord vore det guld. Jag älskar när dom man älskar är lyckliga. Det är verkligen det bästa som finns. Den dagen dom gifter sig kommer va den vackraste, underbaraste och lyckligaste dagen hitills i mitt liv. Och jag är glad att jag har massor fler jag älskar så dom dagarna kommer det fler av. lycka.



däppiiihhth

heeeeeeeeeeeej. Mina äckliga eksem, utslag elr ngt har inte lagt sig ännu. OM det inte är ngt bättre i morgon tänker jag fasiken åka till v-vik. såja.
Just nu gör jag ingenting. Väntar på mat och är allmän deppig.. mitt ansiktes fel alltihop.. neee va fan finns värre saker ju, men palla, nu är jag faktikst deppig o då tänker inte jag spela ngn positiv människa som inte bryr sig, för det är jobbigt!!! hahah
Ikväll tänker inte jg göra ngntingen faktikst, bara kolla film hela natten.. o äta godis och chips och dricka cola... haha. måndag imorgon ju ;) huvudet mår bra av dom ordet en liten stund iaf... hohoh


tänkte slnga in ngt färglatt... som inte har ngt med eksem/utslag(samma sak kanske?) att göra..hoas och jag :)

Det gjorde visst inte de...

Kändes bättre alltså.. typ värre.. mina utslag, eksem eller vad detta äckliga nu är har blivit värre..... hela halsen, hela ANSIKTET? tänker INTE åka till palle ikväll.. kommer nog lägga mig under mitt täcket hela kvällen.. känns faktikst inte kul detta, ni skulle förstå om ni såg de.. haha jajemen..

skönt o klaga ibland ju..

imorgon kanske det känns bättre?

har ont i magen, har ngt slags eksem?? över hela halsen och pannan, är hungrig, allmänt trött, spyfärdig. hände...


happy göööööörl today. har INTE långt hår längre... mot min vilja :)) HAHAHAHA. har inte 20 meters utväxt längre iaf. det ända positiva...

a little piece of heaven.



I miss you so. Seems like it's been forever, that you've been gone.
Where'd you go? I miss you so. Seems like it's been forever, that you've been gone..
Please come back home...

En del känslor kommer aldrig försvinna..

jag älskar dig.