hahahahhahahahaahaha!

Alltså jag o den här bloggen börjar glida ifrån varandra lite. Men det e ju så det är här i livet.. Sitter o luktar bajs, måste verkligen duscha. Mår illa efter donken och tänker på allt plugg jag har att göra. Kommer spy av stress inatt...!
Om en sak är jobbigt i livet då tjuter man över allt som är jobbigt?? lite jobbigt tycker jag. Idag har det inte varit världens rockigaste dag elr kväll, tänker på ida, tänker att jag inte kommer klara jävla korkortet, saknar stockholm, saknar jojo, tänker på allt plugg. tänker på allt. Så jävla jobbigt. Kan man inte tycka att en sak är jobbigt i taget vaavavavaa?
Tänkte duscha nu då somsagt, sedan tänkte jag lägga mig i sängen o kolla på ice age 2, att tecknade filmer kan göra mig lite glad hihihihihihihhihi. Sedan tänker jag somna så glatt ochdrömma massa roligt o då kommer jag va en glad människa igen. sounds good haaah? Idag har jag vatt på strålande humör till allt blev kaos i huvudet o överallt. Alltså va skriver jag ens? Nu ska jag duscha då,,aa det är sant, jag ska de!!

 det är sånna här dagar jag saknar dej som mest!



i

But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

vill ha häst igen

Idag har jag INTE klippt mig. Cyklade ner till stan så glatt sen när jag kommer dit så säger dom att det är imorgon. Snacka om i vilja klippa sig, haha! Aja imorgon gäller det iaf. O sen har jag faktikst planerat att färga mörkt till hösten. Alla säääger neeee, men jag måste prova! deja.
Idag var det kalas hos Cornelia som fyller 18 på söndag. Va jätte trevligt :) Min dag börjar närma sig nu. hihih

Va o kärvade lite förrut. Vi åkte ner yill ryttargården o kollade hoppträning för ottosson. Saknar hästarna like hell! När janet fåt sitt stall så kommer jag skaffa mig en polle.

Nu tänkte jag tvätta bort mitt äckliga smink o sedan sooooooooooooooooooooooova :) hejs

En mkt bra Tisdag!

Vilken bra dag detta har varit! Vaknade upp brevid min prins. Är mkt mysigare nuförtiden när han har fått lite bättre  morgonhumör. ;) haha, det var inte o leka med ett tag. Vi har mest legat o myst. Pappa kom o hämtade mig framåt ett o då var det dags att köra lite igen. Går förjäkla bra! Som tur är. Vi körde upp mot tre timmat tror jag. Öving ger färdighet :) Åkte hem till hjärtat sen igen. O framåt kvällen åkte vi till kärv o Emil. Va as kul att se deras nya lägenhet. Ser riktigt fint ut även att det inte är klart. Vill också skaffa egen lägenhet o fixa o dona. Så himla mysit är det. Vi kärvade o så.. ;) Nu sitter vi här o gör ingenting. Är hungrig på något så det får vella bli något att äta..(Y)

åååååh imorgon ska jag klippa o FÄRGA!! så himla underbart. Vet inte hur jag ser ut i huvudet! Men fräääscht kommer det bli iaf. Kan inte bli fulare med den här utväxten iaf ;) hoho

lägger ut en mys bild på oss :) förhärligt


så kan det vara

Godmorgon gött fölk. Vaknade med att bägge mina öron var igentäppta, säger man så? aa man det var dom iaf och är fortfarande. skit obehagligt....... Tänkte träna idag, men har ingen lust för för de längre.. Jag har mina små perioder. Får hoppas det kommer en lång snart ;) hihi
Nehe, vart inte så mycket utav detta heller. pusshej

Carolina Gynning

Måste bara säga att Carolina Gynning är den snyggaste personen jag vet!




Fredag och Påsklov !

Hej älskade fredag och påsklov! va fint det här känner jag. Men jag ska försöka plugga lite på detta lov ändå. Har ju faktikst tid bara att det är så jäkla tråkigt o ta sig den. Vad har hänt sens sist då? Jag , hoas o bella åkte till v-vik o kollade bil åt amanda. Skit frän liten golf ;) haha det är humor det här med körkort tycker jag. Inte vet jag varför :P Va iaf skit trevligt. Vi åt donken och sedan körde hem så glatt.

Idag har det inte hänt allt för fasans mycket. Jag elly o gabban åkte o solade. skönt :)

Ikväll ska jag, Larsa, Janet o favvoungen mysa framför så ska det låta med chirre o godis :) myyys. Family is the best :) O nu sitter jag här inne hos dom o kollar på hur man blir av med en kille på tio dagar, så djävulsk bra movie. Dom är ute o går medans jag sitter här. haha. fyfan va lat. Cola o fruxo är jämte mig också. haha det får inte fortsätta såhär :P NÅGONGÅNG kommer det plötsligt hända :P